Mazda CX-30. Ny SUV fra Mazda

Mazda-familien har fået et nyt medlem. Mazda CX-30 er en rummelig og usædvanlig veludstyret SUV, der forener elegant skønhed med sublim komfort og råstyrke. Avancerede Skyactiv-teknologier med blandt andet Mazda M Hybrid-system sikrer en dynamisk køreoplevelse.

Mazda CX-30 fås i første omgang med to forskellige motorer: 2,0 benzin med 122 hk og en 1,8 l. dieselmotor med 116 hk.

Senere kommer den helt nye Skyactive-X benzinmotor med 180 hk.

Mazda CX-30 placeres mellem CX-3 og CX-5, designet ligger i tråd med Mazda 3.

CX-30 har SUV modellens fordele med let indstigning og høj sideposition. Der er god plads til 4-5 voksne. Modellen har et stort og let tilgængeligt bagagerum.

Mazda CX-30 er en rummelig og usædvanlig veludstyret SUV, der forener elegant skønhed med sublim komfort og råstyrke. Avancerede Skyactiv-teknologier med blandt andet Mazda M Hybrid-system sikrer en dynamisk køreoplevelse.

Allerede fra den udstyrsniveauet “Sense” får du masser af udstyr som f.eks

Head-up display i forruden
Navigation
full LED forlygter
Adaptiv fartpilot
Apple carplay
Infotainmentsystem med 8,8 split screen

Prisen starter fra 275.000 kr. Modellen introduceres til september.
Automatgear kan tilkøbes for 22.000 kr.

Læs også pressemeddelsen fra Mazda Danmark her
Du er også velkommen til at kontakte salgsafdelingen her

Mazda CX-30 Vinder af “Det gylde rat”

Mazda CX-30 vinder i novembedr 2019 “Det gylde rat”i kategorien SUV/crossover op til 4,4 m længde.

Det gyldne rat, eller som det hedder på tysk “Das Goldene Lenkrad”, uddeles i år for 43. gang af avisen Bild am Sonntag og bilbladet Auto Bild

Læs hele pressemeddelelsen her

Mazda CX-30 5 Stjerner i Euro NCAP

Mazda CX-30 har netop opnået de maksimale 5 stjerner i den seneste række af crashtests foretaget af organisationen Euro NCAP.

Mazda CX-30 er dermed den tredje Mazda, der opnår de eftertragtede 5 stjerner, efter at kravene blev skærpet betragteligt i 2018. De første var Mazda6 i 2018 og Mazda3 tidligere i år.

I testen af bilens kollisionssikkerhed imponerer Mazda CX-30 med en fremragende beskyttelse af voksne passagerer. Faktisk sætter den ny rekord på området med en score på hele 99%. Den klarer sig også fremragende, når det gælder beskyttelsen af børn i bilen (86%), beskyttelsen af bløde trafikanter (80%) samt ved vurderingen af bilens sikkerhedssystemer (77%).

 

Omfanget af sikkerhedssystemer og deres funktion har stor betydning for, om en bil kan opnå de maksimale 5 stjerner.

Mazda CX-30 er udstyret med en lang række aktive sikkerhedssystemer, der skal forhindre sammenstød med andre trafikanter – det være sig biler eller bløde trafikanter i form af fodgængere og cyklister. Systemerne inkluderer blandt andet en adaptiv fartpilot, avanceret nødbremse med fodgængerregistrering, vejbaneassistent, skiltegenkendelse og blindvinkelalarm. De er vel at mærke standardudstyr i samtlige varianter af Mazda CX-30.

Hvis uheldet alligevel er ude, giver det tryghed at vide, at man sidder i en bil med et eksemplarisk sikkerhedsniveau. En sådan bil er Mazda CX-30.

Michiel van Ratingen, generalsekretær for Euro NCAP, udtaler: “Tillykke til Mazda med endnu et nærmest perfekt resultat i kategorien voksensikkerhed. Vi mangler endnu at bedømme adskillige biler i 2019, men det er ikke sandsynligt, at vi kommer til at se et bedre resultat i denne del af bedømmelsen”.