FORVENT MERE AF SUZUKI SWACE HYBRID FRA KUN 279.990 KR.

Suzuki Swace er en selvopladende hybridbil med almindelig benzinmotor koblet med en kraftig 72 hk el-motor. Med den kraftige el-motor kan Swace i perioder køre på el alene – altså som i en plug-in hybrid, men i kortere tid. Til gengæld slipper du for bøvlet med ledninger og kampen om ledige ladestandere i byen. Med fuld tank har Swace en rækkevidde på 954 km. Udstyr, komfort og plads er der bestemt ikke sparet på

Suzuki Swace Hybrid få lagerbiler fra kun 279.990 kr.

 

  • El-motor på 72 hk
  • 122 hk fra benzin- og elmotor
  • Selvopladende hybridteknik
  • 22,2 km/l v. blandet kørsel (WLTP-norm)
  • 103 gram CO2/km CO2

72 HK ELMOTOR OG 98 HK BENZINMOTOR

Den nye Suzuki Swace Hybrid er en stor, rummelig og fleksibel stationcar, der er som skabt til familien. Med avanceret og selvopladende hybridteknik, der giver en uovertruffen benzinøkonomi og lav CO2-udledning – og som er utrolig nem at have med at gøre i det daglige. Du skal nemlig ikke tænke på opladning af batteriet, der sker helt automatisk under kørsel. Og faktisk kan du opleve at Swace Hybrid kører på ren strøm mere end 50 procent af tiden, når du kører bykørsel.

Højkompressions benzinmotoren koblet med en kraftfuld og effektiv el-motor på 72 hk, giver dig tilsammen dig 122 villige hestekræfter og en imponerende rækkevidde på næsten 1.000 km ved fuld tank.

RUMMELIG OG FLEKSIBEL

Det store bagagerum rummer 596 liter, og lægger du bagsæderne ned, får du et rum på hele 1,85 meter i længden med plant underlag – og en volumen på hele 1.606 liter. Så her er plads til flere og større ting. Dyk ned under gulvet i bagagerummet og find ekstra opbevaringsplads. Du har utroligt mange og fleksible muligheder for at indrette Swace, så den passer optimalt til situationen. Kabinen byder på god plads overalt og et væld af smarte og gode opbevaringsrum. Til glæde for både for- og bagsædepassagererne.