Aiways forhandler

Prisen på ny Aiways elbil
falder 25.000 kr.

Aiways sætter nu prisen for en ny U5 ned til 324.990 kr. for topversionen U5 Premium.

Aiways sætter prisen på en ny U5 Premium ned med 25.000 kr. Den nye pris bliver dermed 324.990 kr. – nedsat fra 349.990 kr. Prisen er inklusive alt i udstyr og levering. Kun eventuel metalfarve til 6000 kr. og 5000 kr. for sort tag er muligt ekstraudstyr.

Prisen for privatleasing falder også, så en ny Aiways U5 Premium nu kan privatleases for 3795 kr. pr. måned med kun 7.500 kr. i førstegangsydelse for 10.000 kilometers kørsel om året. Yderligere 5.000 kilometer pr. år kan tilkøbes for 250 kr. pr. måned. Det er en nedsættelse af den månedlige ydelse med 600 kr. samtidig med, at førstegangsydelsen falder med 4.995 kr.

 

Aiways forhandler

Finn Allan Eriksen Automobiler A/S, Aarhus er forhandler/partner af  Aiways, der udelukkende producerer elbiler. 

Hos Finn Allan Eriksen Automobiler A/S, Aarhus V, kan du opleve Aiways U5, navnet på den første i rækken af bilmodeller fra den kinesiske bilfabrik Aiways. Fabrikken er etableret af en gruppe erfarne kinesiske, europæiske og japanske bilfolk, der på kun fire år har bygget en topmoderne bilfabrik og nu er i færd med at introducere den første Aiways model på de europæiske markeder.

Fås i 2 udstyrsvarianter

Aiways U5 Plus. Fra kun 314.990 kr. Hent prisliste og spek.ark

Aiways U5 Premium fra kun 324.999  kr. Hent prisliste og spek. ark

 

Aiways forhandler

Nyhed! Aiways Approved

Levering på kun 14 dage

Aiways Approved er vores nye brugtbilskoncept, som giver dig mulighed for at købe en næsten ny Aiways med fuld fabriksgaranti – udførligt efterset og gennemgået af vores certificerede teknikere. Bilerne er typisk mellem 6-15 måneder gamle og særligt udvalgt af Aiways. Du får en 100% teknisk og kosmetisk klargjort bil med den nyeste software, så du er garanteret en Aiways i perfekt stand. 

 

Aiways forhandler

Hurtig opladning med 3-faset lader

3-faset lader er standardudstyr på Aiways U5. Med 3-faset lader kan du oplade til næsten 60 kilometers kørsel på en time fra en 11 kW hjemmelader.    

Hurtigopladning 20% – 80%: 35 min.

 

 

Aiways U5 er godkendt til anhængertræk

Aiways U5 er blevet godkendt til at måtte køre med anhænger med en vægt på op til 1500 kg –
med ubremset anhænger er vægtgrænsen 750 kg.

Alle Aiways U5 med 204 hk vil kunne udstyres med anhængertræk, dette gælder også solgte biler. Så hvis du allerede er ejer af en Aiways U5, så har du også mulighed for at få træk på din bil.

Aiways forhandler

Nyhed: Aiways U6

Du kan allerede nu reservere bilen hos Finn Allan Eriksen Automobiler. Forventet salgsstart er 2024!

I Aiways U6 er alt standardudstyr – også den fulde sikkerhedspakke med blandt andet blindvinkelalarm, dynamisk fartpilot med nødbremse og 360 graders kamera, blot for at nævne nogle få. Der er mulighed for over-the-air opdatering af softwaren og brug af trådløs Apple CarPlay og Android Auto.

Prisen starter fra 379.900 kr.

Se mere om Aiways U6

Finn Allan Eriksen er Aiways forhandler

”God service og rådgivning er vigtigt for de fleste, når de skal købe ny bil – ikke mindst når det handler om elbiler, som er en ny biltype for de fleste,” siger direktør Stig Jensen fra Andersen Motors, som udover Aiways også står bag importen af Suzuki biler.

”Det er vigtigt for os at have samarbejdspartnere med den rette indstilling til kundeservice og rådgivning, når det handler om salg af elbiler. Og det har Finn Allan Eriksen Automobiler A/S, Aarhus V, ”siger Stig Jensen.