Aiways forhandler

Privatleasing Aiways Approved

Aiways Approved – privatleasing med 0 kr. i førstegangsydelse på næsten nye biler. Den helt elektriske SUV Aiways U5 giver dig imponerende indvendige dimensioner med plads til hele familien. Vi har biler på lager med meget lav eller slet ingen førstegangsydelse, og det er selvfølgelig muligt at tilkøbe flere kilometer.

Aiways forhandler

Privatleasing Aiways U5 med omgående levering!

Fra 3.995 kr./md.*

 

Du kan nu privatlease den elektriske Aiways U5 Premium med 3-faset lader til en lav månedlig ydelse på kun *3.995 kr. og en udbetaling på 24.995 kr. Eller du kan vælge en lav udbetaling på 12.495 kr. med en månedlig ydelse på kun 4.395 kr. Begge med 10.000 kilometers kørsel om året. Se mere om de to valgmuligheder herunder.

Aiways forhandler

Nyhed! Aiways Approved

Levering på kun 14 dage

Aiways Approved er vores nye brugtbilskoncept, som giver dig mulighed for at købe en næsten ny Aiways med fuld fabriksgaranti – udførligt efterset og gennemgået af vores certificerede teknikere. Bilerne er typisk mellem 6-15 måneder gamle og særligt udvalgt af Aiways. Du får en 100% teknisk og kosmetisk klargjort bil med den nyeste software, så du er garanteret en Aiways i perfekt stand. 

 

Aiways forhandler

Finn Allan Eriksen Automobiler A/S, Aarhus er forhandler/partner af  Aiways, der udelukkende producerer elbiler. 

Hos Finn Allan Eriksen Automobiler A/S, Aarhus V, kan du opleve Aiways U5, navnet på den første i rækken af bilmodeller fra den kinesiske bilfabrik Aiways. Fabrikken er etableret af en gruppe erfarne kinesiske, europæiske og japanske bilfolk, der på kun fire år har bygget en topmoderne bilfabrik og nu er i færd med at introducere den første Aiways model på de europæiske markeder.

Fås i 2 udstyrsvarianter

Aiways U5 Plus. Fra kun 314.990 kr. Hent prisliste og spek.ark

Aiways U5 Premium fra kun 349.999  kr. Hent prisliste og spek. ark

 

Aiways forhandler

Hurtig opladning med 3-faset lader

3-faset lader er standardudstyr på Aiways U5. Med 3-faset lader kan du oplade til næsten 60 kilometers kørsel på en time fra en 11 kW hjemmelader.    

Hurtigopladning 20% – 80%

35 min.

 

 

Aiways U5 er godkendt til anhængertræk

Aiways U5 er blevet godkendt til at måtte køre med anhænger med en vægt på op til 1500 kg –
med ubremset anhænger er vægtgrænsen 750 kg.

Alle Aiways U5 med 204 hk vil kunne udstyres med anhængertræk, dette gælder også solgte biler. Så hvis du allerede er ejer af en Aiways U5, så har du også mulighed for at få træk på din bil.

Aiways forhandler

Nyhed: Aiways U6

U6 Forventet levering september/oktober

Du kan allerede nu reservere bilen hos Finn Allan Eriksen Automobiler. Forventet salgsstart er september/oktober

I Aiways U6 er alt standardudstyr – også den fulde sikkerhedspakke med blandt andet blindvinkelalarm, dynamisk fartpilot med nødbremse og 360 graders kamera, blot for at nævne nogle få. Der er mulighed for over-the-air opdatering af softwaren og brug af trådløs Apple CarPlay og Android Auto.

Prisen starter fra 379.900 kr.

Se mere om Aiways U6

Finn Allan Eriksen er Aiways forhandler

”God service og rådgivning er vigtigt for de fleste, når de skal købe ny bil – ikke mindst når det handler om elbiler, som er en ny biltype for de fleste,” siger direktør Stig Jensen fra Andersen Motors, som udover Aiways også står bag importen af Suzuki biler.

”Det er vigtigt for os at have samarbejdspartnere med den rette indstilling til kundeservice og rådgivning, når det handler om salg af elbiler. Og det har Finn Allan Eriksen Automobiler A/S, Aarhus V, ”siger Stig Jensen.