Velkommen på vores værksted

Topmoderne service-værksted

Ethvert værkstedsbesøg er en tillidssag. Vi råder i dag over et topmoderne værksted med de sidste nye værktøjer og måleapparaturer, autodiagnosetestere, 4 hjuls udmåling med allernyeste laserteknologi – alt betjent af topuddannede service-teknikere, der løbende bliver efteruddannet for at følge med tidens krav.

Vores værksted er placeret geografisk fornuftig i byen, Århus Nord Vest.

En yderligere sikkerhed som værkstedskunde hos os er, at vi frivilligt er tilsluttet Dansk Teknologisk Institut’s kvalitetskoncept, hvor vort værktøj og arbejde løbende bliver kontrolleret, så vi kan leve op til vort eget motto KVALITET.

FINN ALLAN ERIKSEN
Service-/tryghedsaftale

Med en Finn Allan Eriksen-serviceaftale opnår du udvidet garanti, kombineret med et tryghedsabonnement på din bil. Du undgår derved uforudsete udgifter og samtidigt får du ydelsen til en meget attraktiv pris.

Vores serviceaftaler indeholder alle udgifter i forbindelse service/reparationer – fx olie, oliefilter, bremser, tændrør, pærer, viskerblade med mere.

I nedenstående pris-skabelon kan du finde din model og samtidigt se priser fra 15.000 km årligt til 30.000 km årligt. Alle priser er for en periode fra 1-4 år. Du har altså den samme månedlige udgift i fx alle 48 mdr. Skulle du sælge bilen før aftalens udløb, er der blot én måneds opsigelse.

Mærke/Km pr. år Suzuki Celerio Suzuki Swift Suzuki
Ignis Suzuki Baleno
Nissan Micra

Mazda 2
Suzuki S-Cross
Suzuki Vitara Mazda 3
Swift Sport

Nissan Qashqai
Nissan Juke
Mazda CX-30

Nissan X-Trail
Mazda 6
Mazda CX-5
15.000 km. 275,- 365,- 400,- 435,- 465,-
20.000 km. 365,- 400,- 465,- 500,- 530,-
25.000 km. 460,- 500,- 580,- 625,- 665,
30.000 km. 550,- 600,- 700,- 750,- 800,-

Ovenstående priser pr. måned er for 2020 og er inkl. moms.
Du har mulighed for at tilvælge dækopbevaring mod merpris af kr. 99/mdr. samt lejebil mod merpris af kr. 29/mdr.
Spørg personalet for mere info eller for oprettelse af kontrakt på netop din bil.

Effektiv klargøring langt ind i krogene!

I vores klargøringsafdeling bliver alle salgsbiler, nye som brugte, topklargjorte til mindste detalje.
De brugte bliver alle gennemgået og kontrolleret effektivt – derfor kan vi give dig en betryggende garanti.

Reservedele

Vores reservedelslager er opdateret med originale reservedele til Mazda, Suzuki, Nissan og Aiways. Hvis ikke vi har delene på lager, kan disse skaffes fra dag til dag via vores centrallagre i Europa.

Vi tilbyde ligeledes et stort udvalg i tilbehør og udstyr.

Skades- og karrosseriafdeling med nyeste udstyr

Har bilen fået en skade – stor eller lille – er det naturligvis altid ærgerligt. Her står vores specialuddannede medarbejdere til din rådighed, med de bedste værktøjer og måleudstyr, der sikrer din bil tilbage til fabriksmål med millimeters nøjagtighed. Efter skade rustbehandler vi de nye dele, så fabriksgarantien stadig dækker. I forbindelse med udbedring af forsikringsskader tilbydes en gratis erstatningsbil.

Autoglas service

I vor skadesafdeling kan vi også tilbyde ”glas-service”. Er en rude revnet eller slået i stykker, klarer vi hurtigt en udskiftning, og monteringen er professionel med de sidste nye værktøjer til alle bilmærker.