Oplev den helt ny Suzuki Swift hos Finn Allan Eriksen Automobiler

Det særlige ved den nye Swift er ikke bare, at den er superfræk at se på, eller at den udelukkende findes med hybrid-teknologi. Nej, det vilde nye er faktisk mængden af avanceret sikkerhedsudstyr.

Tag nu fx den aktive fartpilot, der selv holder afstand til forankørende biler, den automatiske nødbremse og de smarte LED-forlygter.

Alt sammen standard fra kun 145.990 kr.

I Swift Action får du også blind vinkel-advarsel, skiltegenkendelse, fodgængergenkendelse, automatisk op- og nedblænding af forlygter, bakkamera og parkeringssensor (bag) plus meget mere med. Og det fra kun 159.990 kr. Kom ind og prøv den nye Swift Hybrid med mere sikkerhedsudstyr end nogensinde.

Den nye Swift 

Fra de gokart-lignende køreegenskaber over det imponerende udstyrsniveau til det ikoniske look: Alt i den nye Swift Hybrid er optimeret for at sikre dig mest mulig køreglæde.

Den lave vægt, de moderne motorer og hybrid-teknologien gør Swift super økonomisk. Alle modeller er i energiklasse A+, og ejerafgiften ligger i den absolut lave ende.

Automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og LED-forlygter er standard i alle modeller. Og allerede fra Action-modellen følger unikke og avancerede sikkerhedsfeatures med som standard.