Lagersalgstilbud

Nissan X-Trail Acenta Xtronic

Spar op til 48.597 kr. Ny pris 399.900 kr.

(Før 448.497 kr.)

Glæd dig til at opleve den helt nye Nissan X-Trail

Med dette nye skud på stammen har Nissan trukket på det veletablerede DNA, som kendetegner alle de tre tidligere generationer af X-Trail: et muskuløst design, fleksibel anvendelighed og avancerede 4×4-egenskaber. Den nye X-Trail vil kunne fås med enten fem eller syv sæder.

Takket være alliancens nye CMF-C-platform, som byder på en avanceret konstruktion, innovation og avanceret teknologi, vil den nye X-Trail endnu en gang sætte nye standarder i crossover-segmentet.

Førsteklasses interiør

Advanced Nissan Intelligent Mobility-teknologierne er lige ved hånden for føreren, og det hele oser af komfort og kvalitet. Nye materialer i premiumklassen, intelligente funktioner og velovervejede detaljer styrker en kabine med banebrydende design og praktiske egenskaber hele vejen igennem.

Der har været stor fokus på gearvælgerens og knappernes ergonomiske og mærkbare kvalitet, så føreren oplever høj kvalitet.

Den øverste del af den flydende midterkonsol omfatter e-shifter-gearvælgeren, kontakten til valg af køreindstillinger, to drikkevareholdere og den 15 W trådløse opladningsmåtte til smartphones. Der er også et midterarmlæn til personerne på forsæderne, som også rummer et stort opbevaringsrum, og der er adskillige andre opbevaringsrum til for- og bagsædepassagerer – noget som kunderne altid sætter pris på.

Nye drivlinjer

I første omgang introduceres X-trail med ny Mild Hybrid 1,3L motor . Mild Hybrid teknologi giver momenthjælp ved acceleration, mens lithium-ion-batteriet og startgeneratoren optimerer motorstopsituationer til forbedre effektiviteten.

Senere vil X-trail også kunne fås med e-Power og e-Power+e-Force

Nissan e-POWER er en unik el-teknologi, der består af en brændstoføkonomisk benzinmotor, der oplader batteriet. Resultatet er en lydhør og støjsvag køre-oplevelse, hvor der ikke er brug for opladning. Findes også med e-4ORCE med firehjulstræk, som giver dig endnu mere kraft og stabil manøvrering. Begge teknologier giver dig mulighed for at opleve kørsel som i en elbil, bare uden gearkassen.

Billedegalleri

Nissan modeller -nye og brugte til omgående levering