Aiways forhandler

Finn Allan Eriksen Automobiler A/S, Aarhus er forhandler/partner af  Aiways, der udelukkende producerer elbiler. 

Hos Finn Allan Eriksen Automobiler A/S, Aarhus V, kan du nu opleve Aiways U5, navnet på den første i rækken af bilmodeller fra den kinesiske bilfabrik Aiways. Fabrikken er etableret af en gruppe erfarne kinesiske, europæiske og japanske bilfolk, der på kun fire år har bygget en topmoderne bilfabrik og nu er i færd med at introducere den første Aiways model på de europæiske markeder.

Fås i 2 udstyrsvarianter

Aiways U5 Plus. Fra kun 299.990 kr. Hent prisliste og spek.ark

Aiways U5 Premium fra kun 334.999  kr. Hent prisliste og spek. ark

 

Aiways forhandler

Nyhed Aiways får 3 faser

Den elektriske SUV Aiways U5 kan nu bestilles med tre-faset lader, der gør det muligt at lade bilens batteri fra nul til 100 procent fra en hjemmelader på kun 7,5 timer. Med ét-faset lader tager det omkring 20 timer at lade bilen helt op fra en hjemmelader. I praksis vil brugerne dog kun mærke forskel, hvis deres kørselsbehov er over 150 kilometer om dagen. Biler med ét-faset lader kan nemlig uden problemer kunne nå at lade batteriet fuldt op i løbet af otte timer, hvis de kører under 150 kilometer om dagen.
Aiways U5 kan fortsat hurtiglade med en effekt på op til 90 kW.
De første U5 med tre-faset lader ventes til Danmark til efteråret. Læs mere i denne pressemeddelelse

 

Aiways U5 er godkendt til anhængertræk

Aiways U5 er blevet godkendt til at måtte køre med anhænger med en vægt på op til 1500 kg –
med ubremset anhænger er vægtgrænsen 750 kg.

Alle Aiways U5 med 204 hk vil kunne udstyres med anhængertræk, dette gælder også solgte biler. Så hvis du allerede er ejer af en Aiways U5, så har du også mulighed for at få træk på din bil.

Aiways forhandler

Nyhed: Privatleas din Aiways U5

ET KUP DU BLIVER HELT ELEKTRISK AF

Lige nu kan du privatlease en Aiways U5 med en lav mdl. ydelse fra kun 3.295 kr. Bilen fås med omgående levering – så er du hurtigt på vejen! Nedenstående priseksempler er alle baseret på en 36 mdrs. leasingperiode.

Du kan privatlease en Aiways U5 med en udbetaling fra 9.995 kr. Aftaleperioden er 3 år og 10.000 km, men du kan også vælge flere km og tilkøbe f.eks. tagfarve til bilen. 

Finn Allan Eriksen er Aiways forhandler

”God service og rådgivning er vigtigt for de fleste, når de skal købe ny bil – ikke mindst når det handler om elbiler, som er en ny biltype for de fleste,” siger direktør Stig Jensen fra Andersen Motors, som udover Aiways også står bag importen af Suzuki biler.

”Det er vigtigt for os at have samarbejdspartnere med den rette indstilling til kundeservice og rådgivning, når det handler om salg af elbiler. Og det har Finn Allan Eriksen Automobiler A/S, Aarhus V, ”siger Stig Jensen.

Rækkevidde på over 400 km

Aiways U5 kan køre over 400 kilometer på en opladning og kan lade batteriet med op til 90 kW fra en hurtiglader. Det betyder, at det kun tager ca. 35 minutter at lade bilen op, så den kan køre yderligere 200 kilometer. Elmotoren i Aiways U5 yder 204 HK og har et drejningsmoment på 310 Nm. Det sikrer Aiways U5 sportslige egenskaber med en accelerationstid fra 0 – 100 km/t på kun 7,5 sekunder og en topfart begrænset til 160 km/t.

Prøv U5 – Rummelig SUV model

Den nye elbil er en rummelig SUV, der henvender sig til bilister med et stort pladsbehov og et ønske om en høj grad af komfort- og sikkerhedsudstyr. Aiways U5 fås i to udstyrsversioner og stort set alt udstyr er standard. Begge versioner har således sikkerhedssystemer som 360 graders panorama kamera, automatisk fartpilot med nødbremse, der standser for biler, fodgængere og cyklister, alarm ved trafik i den blinde vinkel, aktiv vejbaneassistent der hjælper føreren til at holde sig i den rigtige vejbane og advarsel mod tværgående trafik bagfra, når man bakker.

Der ydes 5 års / 150.000 km fabriksgaranti på Aiways.