Om Finn Allan Eriksen Automobiler

Mazda, Suzuki, Nissan, Aiways samt Ford Service

Vi vil gerne give vores mange gæster i bilforretningen, en positiv oplevelse, når de besøger os. Derfor fortæller vi her lidt om, hvad vi kan tilbyde dig som kunde hos os.

Finn Allan Eriksen startede tilbage i 1974 en mindre brugtbilsforretning midt i Hasle by. Dette blev senere til en nybils forretning med flere bilmærker og nu til vores store bilhus på Viborgvej i Aarhus V.

Finn Allan Eriksen Automobiler A/S er autoriseret Mazda, Suzuki, Nissan og Aiwasys forhandler samt specialværksted for Ford.

Firmaet er ejet og ledes af indehavere Danny Eriksen og Peter Strandgaard. Vi beskæftiger p.t. ca. 40 dygtige medarbejdere.
Alle vores gode medarbejdere er det største aktiv vi har, da det er dem, der dagligt er med til at give kunderne de mange positive oplevelser.

Finn Allan Eriksen Automobiler A/S er blandt Danmarks største Mazda / Suzuki, Nissan og Aiways forhandlere med et årligt bilsalg på over 1000 enheder. Vi har drevet bilforretning siden 1974 og med nu med mere end 40 års erfaring er vi bevidste om, hvad de danske bilkøbere forventer af Deres bilforhandler. Vi er blevet kåret for bedste kundetilfredshed i Danmark. Vores mange dygtige medarbejdere er drivkraften bag dette og vi er sikker på at en høj kundetilfredshed er succes kriteriet for en plads blandt markedets bedste bilforhandlere.
Virksomheden er ligeledes 2 år i træk kåret som Gazelle virksomhed af dagbladet Børsen. Det er vi naturligvis stolte af og vi kan i dag glæde os over at vi har en velkonsolideret virksomhed med en god økonomi.

Kig ind til os i vores bilforretning på Viborgvej i Århus Vest og oplev selv det store udvalg af nye Mazda, Suzuki og Nissan biler samt et bredt udvalg af nyere brugte biler.

Er du ikke på udkig efter nyt køretøj og trænger din bil blot til kærlig pleje så er vores veluddannede service personale også klar til at tage sig af dig og din bil. Kontakt service afdelingen på telefon: 86 24 75 00

Vi glæder os til at se dig

Danny Eriksen & Peter Strandgaard

Adm. Direktør og indehaver, Danny Eriksen
Salgschef og indehaver, Peter Strandgaard