FORVENT MERE AF SUZUKI SWIFT HYBRID FRA KUN 154.900 KR.

For en minibil som Suzuki Swift er det heldigt, at det ikke er størrelsen men snarere længden per liter benzin, det kommer an på.
Her er det glædeligt, at Swift Hybrid giver hele sin prisklasse* baghjul med 21,3 km/l, hvilket er 11% længere end gennemsnittet blandt konkurrenterne. For det betyder noget i længden – både for din økonomi og CO2-udledningen, der skal holdes i strammeste  snor.

Suzuki Swift Hybrid fra 154.900 kr.

Suzuki Swift Hybrid kører imponerende langt på literen. Hele 21,3 km/l klarer den i gennemsnit, hvilket er ca. 11% længere end konkurrenterne i prisklassen*. Resultatet er ikke blot lavere udgifter til de dyre dråber, men også mindsket CO2-udledning.

Derfor har Swift Hybrid da også fortjent sin plads i energiklasse A++.
Det er tal og et enkelt bogstav, der taler for sig selv. Og her er et stærkt tal mere: Suzuki Swift Hybrid fås fra kun 154.990 kr.

PRISKLASSENS* BEDSTE BRÆNDSTOFØKONOMI!

Med hele 21,3 km/l og energiklasse A++ er Swift Hybrid bilen med den laveste CO2-udledning og bedste brændstoføkonomi i sin prisklasse*. Og det er ikke bare noget, vi siger. Her har vi samlet informationer om konkurrentbilerne på det danske marked i klassen op til 190.000 kroner, så du kan se, at Swift er prisklassens bedste, når det kommer til benzinøkonomi. Så du kan roligt forvente mere af Swift Hybrid, der fås fra kun 154.990 kr.

*Benzinbiler i prisklassen op til 190.000 kr.

Suzuki Swift til omgående levering