Her er et gavekort på 10.000 kr.

Lige nu får du 10.000 at lege med, når du køber en ny Vitara eller S-Cross.

Du kan frit vælge tilbehør som fx.

  • aftageligt anhængertræk
  • vinterhjul
  • spoilere
  • SUV-trinbrædder
  • Eller måske noget helt andet?
    Priser fra 229.990 kr.

■ Op til 1.500 kg på krogen
■ Mild Hybrid (turbomotor)
■ Automatisk klimaanlæg
■ Aktiv fartpilot

SPAR 15.000 KR. HELT UD AF DET BLÅ!

Lige nu har vi to kampagnemodeller af vores legendariske Suzuki Vitara SUV. Vi kalder dem Vitara Blue og Vitara Blue Sky.

På toppen af det normale Active og Adventure udstyr får du i Vitara Blue modellerne også 2-farvet lakering i mørkeblå med sølvfarvet tag og sidespejle, sorte lister på kølergrillen og under nummerpladen, sort afdækning ved tågelygterne foran samt ur i midterkonsollen. Alt sammen uden merpris. Du sparer derfor hele 15.000 kr.

Vitara Blue fås fra 259.990 kr. (Active) og som Blue-Sky fra 279.990 kr. (Adventure)

Nu klarer Suzuki op til 1500 kilo på krogen

To af Suzukis Vitara kører nu med op til 1500 kilo anhængervægt.  Opgraderingen til højere anhængervægt omfatter alle Vitara 

Vitara kan dermed klare større campingvogne eller en hestetrailer, og så giver bilernes tilladte vogntogsvægt i øvrigt ingen begrænsninger for lasteevnen. Med andre ord er det muligt at køre med fuldt læs i bilen – op til maksimalt tilladte totalvægt – og samtidig køre med 1500 kilo på krogen.

Benzinmotor får hjælp fra elmotor
Suzuki Vitara  er udstyret med Suzukis effektive 1,4 liters hybrid turbomotor på 129 hk, som får assistance fra en elmotor på 13 hk. Elmotoren hjælper ved igangsætning og under acceleration, mens den også står for den lydløse genstart af motoren efter standsning. Sammen udgør elmotor og benzinmotor en effektiv enhed, der mindsker brændstofforbruget og CO2 emissionerne.

Vi har solgt alle biler af denne type

Se alle vores biler her