Ny Vitara S-Hybrid

Den nye Suzuki Vitara S-Hybrid er med sin helt nye, selvopladende hybridmotor og større batteri blevet mere
hybrid end nogensinde. Den skifter automatisk mellem at køre på benzin, på el eller på begge dele – alt efter, hvad der er mest optimalt. Gearet er også automatisk. Og opladning skal du heller ikke tænke på.

Du behøver faktisk kun at tænke på at komme forbi Suzuki og prøve den. Forvent mere af Suzuki Vitara S-Hybrid fra kun
289.990 kr. Priserne på Suzuki Vitara starter i øvrigt på kun 224.990 kr.

 

Kampagnemodel: Vitara Touch

Når du ser udstyrslisten på kampagnemodellen Suzuki Vitara Touch, tænker du måske, at prisen er helt urørlig.
Men så tænk bare igen. I denne særudgave af vores originale turbo-SUV får du ikke alene effektiv hybridteknologi i energiklasse A+, som klarer op til 18,5 km/liter. Du får også en kraftkarl, der kan tage 1.500 kg på krogen og er spækket med lækkert udstyr.

Alt det får du fra kun 224.990 kr.

Udstyr f.eks

• Apple CarPlay og Android Auto
• Multimediesystem med
touchskærm
• Automatisk nødbremse
• Aktiv fartpilot
• Klimaanlæg
• Vognbaneassistent med
force-back
• Slingreadvarsel og
skiltegenkendelse
• LED forlygter og automatisk nærlys
• Regnsensor

 

Nu klarer Suzuki op til 1500 kilo på krogen

To af Suzukis SUV’ere kan nu køre med op til 1500 kilo anhængervægt. Det gælder de nyeste versioner af Vitara og S-Cross, der hidtil har været godkendt til 1200 kilo. Opgraderingen til højere anhængervægt omfatter alle Vitara ogS-Cross – uanset om de er med forhjulstræk eller firehjulstræk, med manuelt gear eller automatgear. Både Vitara og S-Cross kan dermed klare større campingvogne eller en hestetrailer, og så giver bilernes tilladte vogntogsvægt i øvrigt ingen begrænsninger for lasteevnen. Med andre ord er det muligt at køre med fuldt læs i bilen – op til maksimalt tilladte totalvægt – og samtidig køre med 1500 kilo på krogen.

Benzinmotor får hjælp fra elmotor
Både Suzuki Vitara og S-Cross er udstyret med Suzukis effektive 1,4 liters hybrid turbomotor på 129 hk, som får assistance fra en elmotor på 13 hk. Elmotoren hjælper ved igangsætning og under acceleration, mens den også står for den lydløse genstart af motoren efter standsning. Sammen udgør elmotor og benzinmotor en effektiv enhed, der mindsker brændstofforbruget
og CO2 emissionerne. Vitara og S-Cross klarer op til 18,5 km/l efter WLTPnormen, hvilket bringer begge modeller i energiklasse A+.
I topudgaverne Adventure omfatter udstyret i Vitara og S-Cross ting som stort el-betjent panoramasoltag i glas, indtræk i dellæder, nøglefri betjening og multimediesystem med navigation. Men også de billigste versioner har en omfattende liste af standardudstyr med blandet andet hybridteknologi, automatisk klimaanlæg, LED-forlygter og aktiv fartpilot, der selv holder afstanden til forankørende.