Finn Allan Eriksen Automobiler er autoriseret Suzuki forhandler

Hos Finn Allan Eriksen Automobiler vil du altid opleve et stort udvalg af nye- og brugte Suzuki.

 

Skal din Suzuki til service eller reparation?
Book tid på vores autoriserede Suzuki værksted

SUZUKI PÅ 1. PLADSEN

Hvert år spørger det britiske bilmagasin, What Car? deres læsere, hvor mange fejl og omkostninger til reparation af deres bil, de har haft i det forløbne år. I 2021-analysen deltog 16.300 bilejere med 139 forskellige bilmodeller fordelt på 27 bilmærker.
Med en pålideligheds-score på hele 97% indtager Suzuki førstepladsen blandt de 6 til 15 år gamle biler. Sådan! Suzuki-ejerne er glade for de få problemer de oplever med bilen og når der er noget som skal repareres, er prisniveauet i den lave ende.

Det flotte resultat er et godt bevis på den høje driftssikkerhed Suzuki bilerne har. En vigtig viden at have – både når du skal købe en ny eller brugt bil.

Se listen med placeringen af de enkelte bilmærker her og bemærk fx, at der er en pæn margin på hele 3,4 pct. til nærmeste konkurrent på 2. pladsen.

Suzuki S-Cross S-Hybrid

Den nye Suzuki S-Cross S-Hybrid er blevet opgraderet med ny selvopladende hybrid-teknologi, der består af en ny 1.5 benzinmotor kombineret med en ny, stærk elmotor og et nyt, større batteri. Det brændstofbesparende system veksler automatisk mellem at køre på benzin, på el eller på begge dele, og så har den naturligvis automatgear. Men den bedste nyhed er måske, at alt er ved det gamle, når det kommer til Suzukis stolte tradition for at give dig avanceret sikkerhedsudstyr og fede features for pengene.

SUZUKI SWIFT: SÆT BARE FORVENTNINGERNE I HØJESTE GEAR

Mere fræk både at se på og køre i. Mere veludstyret med LED-lygter, aktiv fartpilot og hybrid som standard i alle varianter. Nu fra kun 154.990 kr. 

SUZUKI IGNIS: DET ER OK AT HAVE STORE FORVENTNINGER TIL EN LILLE SUV

Selvom Ignis er en mini-SUV, kan du roligt have store forventninger til den. For sådan er det med Suzuki. Her kan du forvente mere. Mere hybrid, mere køreglæde, mere udstyr, mere på literen, mere tilfredshed. Kort sagt: Mere bil for pengene. Hos Suzuki mener vi nemlig, at alle skal have råd til en overraskende fed bil.

DET ER HELT OK AT FORVENTE MERE AF VITARA

Den nye Suzuki Vitara S-Hybrid er med sin helt nye, selvopladende hybridmotor og større batteri blevet mere hybrid end nogensinde. Den skifter automatisk mellem at køre på benzin, på el eller på begge dele – alt efter, hvad der er mest optimalt. Gearet er også automatisk. Og opladning skal du heller ikke tænke på. 

SUZUKI SWACE – OVERGÅR FAMILIENS FORVENTNINGER

Suzuki Swace er en hybridbil skabt til at overgå familiens forventninger. Både i forhold til komfort, plads, udstyr og energiforbrug. Her kobles en benzinmotor med en 72 hk el-motor, som betyder, at du i perioder oplever at køre på el alene og at du høster fordelene ved hybridbilens lave brændstofforbrug. Alle Swace Hybrid modeller har automatgear

Se Suzuki til omgående levering fra Finn Allan Eriksen