Finn Allan Eriksen Automobiler er autoriseret Suzuki forhandler

Hos Finn Allan Eriksen Automobiler vil du altid opleve et stort udvalg af nye- og brugte Suzuki.

 

Skal din Suzuki til service eller reparation?
Book tid på vores autoriserede Suzuki værksted

SUZUKI SWIFT: SÆT BARE FORVENTNINGERNE I HØJESTE GEAR

Hvad kan man egentlig forvente af en bil til en startpris på under 140.000 kr.? En hel del skulle vi hilse og sige. I hvert fald hvis der står Suzuki Swift på. Mere fræk både at se på og køre i. Mere veludstyret med LED-lygter, aktiv fartpilot og hybrid som standard i alle varianter. Mere benzinøkonomisk end alle andre i sin prisklasse*.

SUZUKI IGNIS: DET ER OK AT HAVE STORE FORVENTNINGER TIL EN LILLE SUV

Selvom Ignis er en mini-SUV, kan du roligt have store forventninger til den. For sådan er det med Suzuki. Her kan du forvente mere. Mere hybrid, mere køreglæde, mere udstyr, mere på literen, mere tilfredshed. Kort sagt: Mere bil for pengene. Hos Suzuki mener vi nemlig, at alle skal have råd til en overraskende fed bil.

DET ER HELT OK AT FORVENTE MERE AF VITARA

Du kan roligt forvente mere af Suzuki. Mere SUV. Mere hybrid, mere køreglæde, mere udstyr, mere på literen, mere tilfredshed. Kort sagt: Mere bil for pengene. Hos Suzuki mener vi nemlig, at alle skal have råd til en overraskende fed bil.

S-CROSS – FORVENT EN USÆDVANLIG SKARP FAMILIE-CROSSOVER

Suzuki S-Cross forener det bedste fra en stationcar og en SUV i én og samme crossover. Den rummer snildt hele familien, mens udstyrsniveauet imponerer, og så tager S-Cross 1.500 kg på krogen. Under motorhjelmen ligger den kraftfulde 1.4 Boosterjet-turbomotor, og Suzukis originale og effektive 48V hybridteknik er standard på alle modeller. Prisen på S-Cross Hybrid starter fra kun 224.990 kr.

SUZUKI SWACE – OVERGÅR FAMILIENS FORVENTNINGER

Suzuki Swace er en hybridbil skabt til at overgå familiens forventninger. Både i forhold til komfort, plads, udstyr og energiforbrug. Her kobles en benzinmotor med en 72 hk el-motor, som betyder, at du i perioder oplever at køre på el alene og at du høster fordelene ved hybridbilens lave brændstofforbrug. Alle Swace Hybrid modeller har automatgear, og lige nu kan du spare 30.000 kr. og få Swace Hybrid til sommerpris fra kun 279.990 kr.

Se Suzuki til omgående levering fra Finn Allan Eriksen